Textilplattor i naturtrogna färger!

Publicerad den

Vi har börjat jobba med holländska fabriken Bloq carpets. Det är fokus på textila plattor ( mattplattor) som är 50×50 cm i storleken, men det finns även en kollektion som är 100×25 cm. Här kommer lite mera info av några av dom kollektioner som sticker ut lite extra.

Kontorsmattan Grain från “The Binary” kollektion .Kollektionen innehåller 18 melerade textilplankor i klara och tidsriktiga färger. Passar för kontor, mötesrum, showroom  och andra offentliga ytor. Mattan är inspirerad av naturen och böljande spannmålsfält.

Kontorsmattan Small, Medium & Large  från “The Create” kollektion . 6 varianter small, 1 variant medium och 6 varianter large , kan man  skapa väldigt inspirerande och spännande ytor och design. Passar för  kontor, mötesrum, showroom  och andra offentliga ytor. Mattan är inspirerad av naturen, gamla slitna byggnader , mossa och skogen helt enkelt.

Kontorsmattan POS/NEG: Designen innefattar en organisk och oregelbunden lek med positiva och negativa kontraster på mattplattor som mäter 50 x 50 cm. Inspirationen till designen kommer från ett trädets bark – en lekfull men ändå elegant kombination av ljusa och mörka nyanser. De mörkare och mättade tonerna i det negativa kontrastet ger karaktär till rummet

Kollektionen består av åtta mjuka pastellfärger i två motsatta nyanser: positiv och negativ. Från varma till kalla, men framför allt naturliga: upplev skönheten i trädbark. Den negativa delen inkluderar plattor i mättade och mörkare toner, dekorerade med ljusare fläckar

Vill du veta mera om textila plattor, önskar förslag eller prover , så kontakta oss för mera info.