Event

Det finns stora möjligheter med profilering till eventmiljöer. Vi har listat olika lösningar samt produktionsmetoder. Önskar du mera info eller prover så ta kontakt i formuläret under eller via våra kontaktvägar som chatt, e-post eller telefon.

Med vår egen lasermaskin skär vi ut och limmar ner budskap, logotypes och mönster.
Du väljer färger ur vårt lagersortiment. 
Logomattan levereras antingen i önskad storlek, där du själv skär ner logomattan i den befintliga mattan (se läggningsbeskrivning). Eller så får du logon färdigmonterad i en större matta.

Teknikken kallas Twister. Det betyder att det inte är tryckt, utan det är garnet som är tvistad /Vävd till en design. Det göres som en textil, och sedan limmas textilen ihop med en latexbaksida som gör att det blir matta.
Detta gör att den är hållbar för ett event, och kan ligga upp till 1-2 veckor. Men kvaliteten ör inte tänkt för att ligga i mycket hårt trafikerade publika ytor, som t.ex huvudgånger i köpcentrum etc. ( detta gärs isåfall på kunds egen risk)

 

C400   – En prisvärd knivskapt tryckt eventmatta med gel baksida           ( 400 gram)
C600  – En mycket bra produkt om du vill att mattan ska ligga lite längre eller användas flera gånger. (600 gram)
C1000 – En tjockare heltäckningsmatta med action back för permanent miljö. (1000 gram)

Beskriv din ide i korthet så återkommer vi med pris och leveranstid.

Om du vill designa din egen matta finns det många sätt att lösa uppgiften på. När vi har fått reda på vad ni är ute efter, kan vi rekommendera vilken lösning eller produktionsmetod vi anser bäst för projektet.

Vi behöver veta...

Vart mattan ska ligga / hur du har tänkt att den ska användas

6 + 6 =