Kampanjmattor

Önskar du att skapa en egen design, ditt företagslogo eller texter går det utmärkt.
Det finns så många möjligheter och det är viktig för oss att få reda på användningsområdet du tänker dig, för att kunde erbjuda den bästa lösningen.

Vi erbjuder en rad olika kvaliteter med kampanjmattor. Från den tunnaste nålfilt, till finare entremattor som ska ligga länge och stabilt.

Tekniken kallas Twister. Det betyder att det inte är tryckt utan det är garnet som är tvistad /Vävd till en design. Det produceras som en tyg som sedan limmas textilen ihop med en latexbaksida som gör det till en matta.
Detta gör att den är hållbar för ett event och kan ligga upp till 1-2 veckor. Men kvaliteten är inte tänkt för att ligga i mycket hårt trafikerade publika ytor som t.ex huvudgångar i köpcentrum etc. (detta görs isåfall på kundens egen risk).

 

Med vår egen lasermaskin skär vi ut och limmar ner budskap, logotypes och mönster.
Du väljer färger ur vårt lagersortiment. 
Leveransen är mestadels som en färdig fyrkant med grundmattan som board på ca 10-12 cm runt det inlemmade budskapet, så ni själva kan montera ner mattan vart ni vill. Men , om så önskas kan vi även förmonterad logotyperna för Er.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beskriv din ide i korthet så återkommer vi med pris och leveranstid.

Om du vill designa din egen matta , finns det många sätt att lösa uppgiften på. När vi har fått reda på vad ni är ute efter, kan vi rekommendera vilken lösning eller produktionsmetod vi anser best för projektet.

Vi behöver veta...

Vart mattan ska ligga / hur du har tänkt att den ska användas

10 + 10 =