Låt oss hjälpa dig!

Vårt fokus är att sälja mattor, men vi erbjuder även en hel del fler tjänster när det gäller mattor och golv.
Tvättservice
Vi har nu möjlighet att hjälpa dig som köper logomattor av oss att teckna tvättserviceavtal med en av våra partners. Du väljer själv om du vill ha ett tvättschema med kontinuerlig tvättservice eller om du själv ska ringa när mattan behöver tvättas. Vi rekommenderar köpa en dubblett så att du alltid har en matta när den andra är på tvätt.
Dammsugning av dina textila plattor
Har ert företag egna textila plattor kan vi hjälpa er med dammsugning. Skicka mattorna till oss, så dammsuger vi dem i vår moderna dammsugare.
Tillskärning av mattor för speciella ändamål:
Gislerud Carpets har under årens lopp gjort en massa specialjobb med mattor som ska användas till allt från inbjudningar till eventytor i butiker till DM-utskick. Hör av dig till oss med dina önskemål så hjälper vi dig.
Läggningsservice
När det gäller läggning av mattorna ”Kungen kommer”, samt alla andra engångsmattor, hyrmattor, PVC-golv eller rullvaror för mässor, utställningar och events kan Gislerud Carpets hjälpa dig.
Om du vill ha hjälp med läggning av matta för permanenta miljöer kan vi bistå med kontakter till mycket erfarna mattläggare.
Lagring och leverans av kundmattor
Om du har köpt textila plattor av oss, eller har egna kan vi hjälpa dig med lagring av dina pallar samt att klargöra och paketera och skicka dina mattor till dina mässmontrar.
Har ni bestämt er för att köpa egna mattor, men har inte lagringsytor för dem mellan mässorna kan vi hjälpa er.
Langett
Langettering betyder att det sys på en kant runt mattan. Det är viktig att du säger till om du har speciella önskemål om färgen på garnet som kanten ska sys i.
DA0105