Reflex - En ljussättares kompis

Effekten blir enorm när mässbesökare och andra får ett heltäckande gnistrande hav att gå över.
IMG_3748
En av de som uppskattar att arbeta med glittermattorna i vår kollektion Fabulous är scenografen Charlie Hellberg. Förutom scenografier till teatrar och shower designar och producerar Charlie även utställningar och mässmontrar. Effektskapande ljussättning är ett av hans signum.
- Med bra ljussättning kan man få glittermattorna från Gisleruds Carpets kollektion Fabulous att stråla som om golvet vore bestrött med lysande briljanter, säger Charlie Hellberg, scenograf.
Effekten blir enorm när mässbesökare och andra får ett heltäckande gnistrande hav att gå över. När det gäller text och andra detaljer som man skär till av glittermattorna för man en häpnadsväckande och iögonfallande effekt vid ljussättning.
- För mig är glittermattor ett roligt och spännande material att jobba med, säger Charlie. Nyligen var jag genom Mässkonsult i Sala ansvarig för gestaltningen av "Precious", Nordiska klock- och smyckesmässan i Älvsjö. Där använde jag bland annat ljussatta glittermattor i entrén och på torgen, vilket gav väldigt effektfullt intryck. Med hjälp av ljussättning på glittermattorna kan man förstärka upplevelsen alldeles enormt för besökarna.