Nya produkter för 2016

Här presenterar vi lite nya produkter för 2016
Provkarta

Ny kollektion - Fabulous - Januari 2016


Fabulous - en kollektion flärdfulla eventmattor
för möten och upplevelser som andas glitter och glamour
I kollektionen Fabulous ingår en serie eventmattor som bokstavligen andas glitter och glamour. Med i kollektionen finns självklart också den klassiskt stilrena röda mattan i kvaliteter för olika ändamål.

Kollektionens glittrande mattor lämpar sig för tillfällen när scenografer, ljussättare och andra upplevelsemedvetna kreatörer vill skapa magiska ögonblick. Gnistrande guld, reflekterande silver, skimrande brons eller tindrande himmelsblått är bara några av möjligheterna kollektionen erbjuder den som vill skapa speciella miljöer med lyxig framtoning.

I kollektionen ingår en rad glittrande produkter som skiljer sig både genom prisklass, känsla och färgskalor. Från enklare nålfiltsmattor med pålimmat glitter och färgade reflekterande mattor till den glamorösa mattan Las Vegas med sitt casinoinspirerade mönster.

Ett sätt att förstärka intrycket och att förtydliga varumärket är att komplettera med logo- och budskapsmattor som skärs ut med Gisleruds speciella laserteknik. Även dessa går att få glamouröst glittrande, eller i mer traditionella material.
Emerald
Uppdaterat konstgräs kollektion:
Nu kan vi erbjuda en hel del nyheter i vår konstgräs kollektion.
För det första utökar vi från två till tre långhåriga gräs.
Lerkendal 15 mm lugghöjd
Råsunda 20 mm lugghöjd
Nadderud 40 mm lugghöjd.
Priser från 230 kr pr m2 ex moms.
Timless_Update_800x800

Nytt tillskott i Kungen®kollektionen!

Kungen®Timeless är en snygg velour från Twister kollektionen. Den har en mjuk PVC baksida som är gjord av återvunnet materiel ( mattor).
Denna baksidan är slitstark och gör att mattan ligger stabilt mot underlaget.
Länk till Kungen Timeless